Showbiz

#londra #viena #tribut #concert #michael jackson

Concertul tribut Michael Jackson de la Viena - anulat

Concertul care ar fi trebuit sa aiba loc pe data de 26 septembrie la Viena a fost amanat pentru anul 2010. Organizatorii au schimbat si locatia, evenimentul urmand sa aiba loc la Londra, informeaza Yahoo News.

La evenimentul de la Viena urmau sa participe mai multi artisti, printre care Mary J. Blige, Chris Brown si Natalie Cole . Acestia insa au anuntat ca nu mai pot participa la concertul tribut in memoria lui Michael Jackson.

Organizatorii au hotarat astfel sa reprogrameze evenimentul pentru anul viitor, cand lumea va fi mult mai interesata.

Organizatorii dau vina si pe presa din Austria care nu a mediatizat indeajuns evenimentul. Ei au hotarat sa schimbe si locatia evenimentului. Astfel, concertul va avea loc in iunie 2010 la Londra, pe stadionul Wembley .

"Artistii au fost tratati nerespectuos de catre media din Austria", a declarat oragnizatorul evenimentului care a mai adaugat si ca pretul biletele va fi returnat.

Autoritatile din Viena au declarat ca nu vor suporta costurile acestui eveniment. Organizatorii sperau ca orasul sa finanteze concertul cu suma de 600.000 de euro.

"Anularea concertului este solutia cea mai buna, avand in vedere ca acest eveniment nu mai interesa pe nimeni la Viena", a declarat purtatorul de cuvant al centrului de informare din Viena, Robert Nuernberger.

Organizatorii sperau ca acest eveniment sa fie un ultim tribut adus regelui muzicii pop, Michael Jackson, iar melodii precum Billie Jean , Thriller sau Bad sa fie interpretate de artisti de marca, in fata a peste 65.000 de fani. Biletele puse in vanzare pentru acest eveniment aveau preturi cuprinse intre 63 si 518 euro.

Biletele pentru concertul din Londra vor incepe de la pretul de 73 de dolari, iar lista artistilor care il vor omagia pe Michael va fi anuntata in decembrie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea