Showbiz

#alte-genuri

Concertul lui Julio Iglesias de la Constanta a fost amanat

Concertul pe care trebuia sa-l sustina marele artist Julio Iglesias la Constanta, pe data de 19 iulie, se amana din cauza unor probleme la echipamentul tehnic, anunta organizatorii evenimentului.

 

Din cauza ploii torentiale de la Cluj si Iasi, unde artistul a sustinut concerte zilele trecute, echipamentul tehnic a fos suprasolicitat si unele componente s-au deteriorat.

 

Echipamentul tehnic valoreaza cateva milioane de euro

 

Recuzita adusa de Julio Iglesias in Romania valoreaza mai multe milioane de euro si poate fi procurata exclusiv din Statele Unite, unde se asigura si service-ul, in caz de defectiune .

 

Show-ul de la Constanta urmeaza a fi reprogramat in functie de agenda artistului, pentru o data ce urmeaza a fi facuta public ulterior.

 

Biletele pentru concertul de la Constanta, raman valabile

 

Biletele achizitionate pentru acest concert raman valabile. Insa, persoanele care doresc sa renunte la ele, o pot face prin intermediul bilete.ro pentru a-si recupera banii.

  

Julio Jose Iglesias este un cantaret spaniol care a vandut peste 250 milioane de discuri in 14 limbi, a scos 77 de albume si a castigat 2 premii Grammy . Julio a participat la Cerbul de Aur din 1969 si la concursul international Eurovision in 1970 unde a iesit pe locul 4.

 

Artistul a cucerit publicul international inca din anii 70 prin baladele romantice si alura de Gentleman Latin pe care o afisa. Succesul sau a continuat, Julio reusind sa depaseasca barierele lingvistice si muzicale. Pana acum a sustinut aproximat 5000 de concerte.

 

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea