Showbiz

#emagic #parcul izvor #spital #istambul #atena #david gahan #sanatate #imbolnavire #anulat #bucuresti #concert #depeche mode #pop

Concertul Depeche Mode de la Bucuresti, anulat?

Zvonurile privind concertul Depeche Mode de la Bucuresti sunt din ce in ce mai contradictorii. In timp ce pe site-ul oficial emagic, organizatorii show-ului anunta ca spectacolul ar putea avea loc, sponsorii evenimentului ar fi declarat deja ca acesta va fi anulat.

Pe 12 mai, sanatate ale lui Dave Gahan , care a fost internat in spital, suspectat de gastroenterita.

Aceasta e singura informatie pe care o avem la acest moment, nu stim cand va fi reprogramat concertul de la Atena. Deocamdata programul de turneu ramane acelasi. Inainte de Bucuresti este programat concertul din Istanbul, pe 14 mai”.

Intre timp insa, pe site-ul oficial emag!c.ro a aparut informatia care anunta ca si concertul de la Istambul a fost anulat. In ceea ce priveste insa Romania, nu a fost dat niciun comunicat oficial pe aceasta tema.

„Conform www.depechemode.com si www.purpleconcerts.eu, show-urile Depeche Mode programate la Atena si Istanbul nu vor mai avea loc la data stabilita. In ceea ce priveste insa concertul de pe 16 mai din capitala, acesta nu este anulat, asteptam vesti privind starea de sanatate a lui Dave Gahan, precum si pozitia oficiala a reprezentantilor trupei privind concertul de la Bucuresti si celelalte showuri din turneu. In curand vom reveni cu informatii pe acest subiect”, informeaza emag!c.ro.

Pe diverse site-uri si forumuri insa, informatiile sunt dintre cele mai contradictorii. Ba ca Dave ar fi iesit din spital si ar fi apt pentru spectacolul de la Bucuresti, ba ca solistul va fi trimis la New York pentru a se reface, urmand ca toate concertele, inclusiv cel de la Bucuresti sa fie reprogramate. Sigur este insa faptul ca lucrarile pentru scena din Parcul Izvor, locul in care ar trebui sa se desfasoare evenimentul de la Bucuresti, au fost oprite pana la aflarea noilor vesti. 

Depeche Mode - Personal Jesus

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea