Showbiz

#silvia dumitrescu #laurentiu cazan #1 noiembrie 2009 #mihaela runceanu #concert #spectacol comemorativ #muzica usoare #pop

Concert in memoria Mihaelei Runceanu

Cu ocazia implinirii a 20 de ani de la moartea indragitei soliste de muzica usoara din Bucuresti, Asociatia Culturala Fan Club mihaela runceanu din Capitala va organiza o manifestare comemorativa intitulata “Eu nu te-am uitat”. Evenimentul va avea loc duminica, 1 noiembrie, la Casa de Cultura a Studentilor din Bucuresti.

Incepand cu ora 17.00 vor sustine recitaluri: Xenti Runceanu & Razvan Trandafir (No Comment), andreea runceanu (Amadeus), Aida Borovina, Viorela Filip, George Nicolescu, Laurentiu Cazan, adrian daminescu, Daniel Iordachioaie, Silvia Dumitrescu, Marina Florea, Carmen Trandafir, Adrian Enache, Miki, maria radu, Maria Bota, Aurel Toma, Catalin Magdalinis, Francesca Nistor, Radu Ghencea, Bogdan Ionita si altii.

Sala are o capacitate de 500 de locuri, iar intrarea este libera. La sfarsitul spectacolului se vor acorda gratuit CD-uri cu Mihaela Runceanu.

Mihaela Runceanu a fost ucisa pe 1 noiembrie 1989, in locuinta sa din cartierul Dristor, fiind strangulata cu un cablu de telefon. Imediat dupa comiterea faptei, daniel cosmin stefanescu, autorul faptei, a incendiat casa pentru a acoperi urmele crimei.

Pe data de 2 noiembrie 1989, la doar 36 de ore de la comiterea faptei, Daniel Cosmin Stefanescu este prins si arestat, doi ani mai tarziu fiind condamnat la 21 de ani inchisoare si 8 ani interzicerea drepturilor. El a fost eliberat in aprilie 2006 pentru buna purtare.
 
Mihaela Runceanu - "Zborul vantului"
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea