Showbiz

#this is it #turneu #holograma #concert #michael jackson

Concert cu holograma lui Michael Jackson

Pe 29 august 2009 la O2 Arena din Londra va avea loc un concert cu holograma lui Michael Jackson . Show-ul “This is it”, pe care Michael Jackson urma sa il realizeze incepand cu luna iulie, va avea loc la Londra pe data de 29 august, ziua in care megastarul ar fi implinit 51 de ani.

O holograma in marime naturala va fi proiectata pe scena, iar fanii vor avea parte in acest fel de o experienta cat mai reala. Pentru acest show au fost pastrate aceleasi scene si decoruri ca cele de la repetiile This is it, ale lui Michael Jackson.

Show-ul va fi incheiat de copiii starului, Prince, Paris si Blanket , care vor urca pe scena alaturi de fratii si surorile lui Michael. Randy Philips, organizatoul turneului This is It de la O2 Arena, a declarat ca fanii lui Michael Jackson vor avea parte de un show extraordinar.

"Lumea trebuie sa vada aceasta productie. Ar fi putut fi, si asta este marea tragedie, unul dintre cele mai impresionante show-uri realizate vreodata si la un moment dat vom dori ca toata lumea sa vada asta. Cat mai devreme cu atat mai bine” a declarat organizatorul.

Se pare ca holograma lui Michael Jackson va pleca si intr-un turneu mondial , iar familia si organizatorii se asteapta sa aiba un succes absolut la public. Pe langa holograma, show-ul va prezenta si colaje de fotografii cu megastarul.

Michael Jackson nu este singurul artist care sustine si dupa moarte concerte sub forma de holograma. In 2006, o serie de concerte de acest gen au fost realizate si cu Elvis Presley, care a fost acompaniat si de o orchestra.

Michael Jackson - Dirty Diana:

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea