Showbiz

Comedii pentru noaptea de Halloween

In ultima vreme Halloweenul a inceput sa ii "afecteze" si pe romani. Nu ca ar fi un lucru rau, ba din contra, este chiar placut. Dar nu s-a ajuns la stadiul de sarbatoare oficiala, unde putem vedea copii colindand, costumati in fantome, , vampire, etc. Deocamdata, Halloweenul se observa la petreceri, in cluburi si mai ales in cinematografe. Aceasta sarbatoare aduce o " supradoza " de filme horror . Dar si multe filme care au ca tema Halloweenul. Urmatoarea lista este alcatuita din filme nu chiar asa de inspaimantatoare, pe cat de amuzante . Majoritatea acestor filme sunt perfecte pentru o noapte amuzanta de Halloween . The Nightmare Before Christmas

Jack Skellington este rege in Orasul Halloween. Nu este un rege prea fericit, de fapt el se plictiseste de moarte, facand mereu aceleasi lucruri de Halloween. Intr-o zi, cand se plimba prin padure, descopera o usa secreta carte Orasul Craciunului. Un oras plin de veselie si viata. Aici el prinde ideea de a aduce Craciunul in orasul sau, iar pentru asta el trebuie sa ii fure slujba lui Mos Craciun. Continuarea topului: aici.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea