Showbiz

#bad boys 3 #will smith #michael bay #continuare

Columbia Pictures pregateste Bad Boys 3

Columbia Pictures pregateste un al-3-lea film din seria de actiune, Bad Boys, care l-a propulsat pe Will Smith in randul celor mai bine platiti actori de la Hollywood, scrie The Hollywood Reporter.

Peter Craig va scrie scenariul lui Bad Boys 3, iar Columbia spera sa reuneasca echipa originala: Michael Bay – regizor, Jerry Bruckheimer – producator, Will Smith si Martin Lawrence – vedetele peliculei.

Primul film Bad Boys a fost lansat in 1995, fiind primul lungmetraj din cariera regizorului Michael Bay. Pelicula i-a conferit statutul de star lui Will Smith care a devenit in scurt timp unul dintre cei mai cautati si mai bine platiti actori americani.

Bad Boys are in prim plan doi politisti, Mike Lowrey (Smith) si Marcus Burnett (Lawrence) care isi rezolva cazurile intr-un mod de-a dreptul exploziv. Primul film a generat incasari de 141 de milioane de dolari in intreaga lumea, in timp ce partea a doua a francizei a adus in buzunarele producatorilor 273 de milioane de dolari.

Urmareste trailerul filmului Bad Boys 2 lansat in 2003:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea