Showbiz

#a single man #hollywood #homosexuali #actori #colin firth

Colin Firth: "Multi actori importanti de la Hollywood sunt homosexuali"

Actorul Colin Firth este convins ca Hollywood-ul ascunde multi actori homosexuali, care sunt obligati de industria filmului sa-si pastreze ascunsa adevarata identitate sexuala, scrie femalefirst.co.uk.

Firth a fost laudat de critici si are mari sanse sa castige un premiu Oscar pentru interpretare in 2010 pentru rolul unui profesor homosexual in pelicula A Single Man, lungmetrajul de debut al creatorului de moda Tom Ford.

Actorul britanic a afirmat ca nu este usor pentru un heterosexual sa joace un astfel de rol. Firth este convins ca Hollywoodul este un loc dur pentru actorii homosexuali care trebuie sa-si pastreze identitatea sexuala ascunsa pentru a putea primi de lucru.

"A fi heterosexual si a juca un rol de gay este cu totul altceva decat a fi chiar homosexual in industria filmului. Cred ca inca sunt impuse constrangeri asupra celor care declara deschis ca sunt homosexuali. La Hollywood asta e un subiect taboo . Stiu ca sunt multi actori importanti care-si tin secreta identitatea sexuala. Nu prea vedem actori gay in roluri principaleā€, a declarat Colin Firth pentru revista Parade .

Vedeta din Bridget Jones nu este singura care a vorbit despre subiectul homosexualitatii la Hollywood. Un alt actor britanic, Rupert Everett, a marturisit ca a fost exclus din industria filmului dupa ce a declarat deschis ca este gay. Everett sustine ca exista multi actori foarte cunoscuti care sunt homosexuali, dar sunt obligati de industria showbizului sa pastreze secretul pentru a-si mentine carierele.

Urmareste trailerul filmului A Single Man care i-a adus lui Colin Firth o Coppa Volpi la Festivalul de Film de la Venetia de anul acesta:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea