Showbiz

#rocker #viata #film #ozzy osbourne #colin farrell

Colin Farrell va fi Ozzy Osbourne intr-un film despre viata rockerului

Colin Farrell , cunoscut ca fiind unul dintre cei mai nabadaiosi actori de la Hollywood, va intra in pielea unui alt baiat rau. Vedeta a fost de acord sa-l interpreteze intr-un film biografic pe legendarul rocker Ozzy Osbourne .

In ciuda dorintei fostului solist de la Black Sabbath de a fi jucat intr-un film de un actor englez, preferabil din orasul sau natal, Birmingham, blogger -ul Perez Hilton a anuntat pe site-ul sau ca Farrell a semnat deja pentru rolul lui Ozzy.

“Cel putin Colin si Ozzy au multe in comun cand vine vorba de injuraturi, alcool, tigari si femei. Ii mai lipsesc cateva tatuaje pentru a arata ca un adevarat rock star ”, a spus o sursa.

Colin Farrell (34 de ani), care a jucat recent rolul unui cantaret de country in filmul Crazy Heart, are toate sansele sa faca din biografia lui Ozzy Osbourne un rol de Oscar.

In urma cu o luna de zile, Osbourne afirmase ca Johnny Depp a purtat negocieri cu diferiti producatori pentru a-l interpreta intr-un film inca din 2003.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea