Showbiz

#teatrul national #actor #deces #stefan iordache

Colegii si prietenii ii aduc un ultim omagiu lui Stefan Iordache

Sicriul cu trupul neinsufletit al lui , care a murit duminica dimineata, a ajuns luni noapte la Bucuresti, iar trupul sau a fost depus in foaierul Teatrului National, unde toti cei care l-au respectat si admirat ii aduc un ultim omagiu.

Familia si prietenii apropiati impreuna cu cativa colegi ai actorului au ajuns marti dimineata, in jurul orei 9.00, la Teatrul National.

Printre acestia s-au numarat , Margareta Paslaru , Ion Lucian si Mircea Albulescu .

Sute de persoane care l-au indragit pe actorul Stefan Iordache au pasit marti dimineata in foaierul Teatrului National din Bucuresti pentru a aduce maestrului un ultim omagiu.

Sicriul regretatului actor a fost acoperit de coroane de la actorii Teatrului Mic, de la studentii de la Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica, de la Cornel Todea si de la alti colegi si apropiati ai maestrului.

Trupul neinsufletit al actorului Stefan Iordache va ramane marti in foaierul Teatrului National pana la ora 14.00, iar la ora 13.30 va avea loc o slujba religioasa urmata de discursuri ale actorilor si prieteni ai maestrului.

Stefan Iordache a murit duminica dimineata, intr-un spital din Viena, in urma unui stop cardio-respirator .

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea