Showbiz

#pop #colaboare #james blunt #laura pausini #numarul 1 #clasamente #italia #belgia #mexic

Colaborarea James Blunt & Laura Pausini - numarul 1 in Italia si Mexic

Cantaretul britanic James Blunt a acceptat sa interpreteze o frumoasa balada impreuna cu Laura Pausini . „ Primavera anticipada” („It is my song”) este single-ul care a fost foarte bine primit de catre criticii muzicali, dar si de catre melomani, fapt pentru care i-a adus o buna pozitionare in clasemente.

La ora actuala, colaborarea lui James Blunt cu Laura Pausini este numarul 1 in Mexic, Italia si Belgia. Lansarea pe piata a acestui duet a a avut loc la jumatatea lunii decembrie 2008. Cantecul „ Primavera anticipada” a aparut, deja, pe cel mai nou album al Laurei Pausini, iar, in viitorul apropiat, se preconizeaza ca si James Blunt sa il includa pe urmatorul sau disc.

In momentul de fata, Blunt se afla in plin turneu mondial de promovare a albumului „All The Lost Souls ”, lansat in cursul anului 2007, iar una dintre opriri va fi si la Bucuresti pe data de 21 februarie, cand va concerta la Romaero Baneasa , incepand de la ora 20.00. Blue Music, organizatorii evenimentului, anunta ca stocul de bilete incadrate la categoriile a 4-a si a 5-a (la pretul de 150, respectiv 100 de lei) s-a epuizat. Au mai ramas, insa, disponibile tichete de acces din categoriile VIP, 2 si 3 -  la tarife de  500, 350 si 220 de lei.

James Blunt va sosi in Romania cu o zi inainte de concert, direct de la Varsovia, unde si-a inceput periplul de promovare muzicala in zona estica a Europei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea