Showbiz

#britney spears #pussycat dolls #colaborare #pop #dance

Colaborare Pussycat Dolls – Britney Spears


Fetele de la Pussycat Dolls ( foto ) au anuntat ca isi doresc sa lucreze cu Britney Spears , cu care vor sa colaboreze la un nou single.

Britney a filmat deja pentru videoclipul “When I Grow Up” lansat in aceasta vara de Pussycat Dolls. Din pacate, cadrele cu Britney Spears nu au fost incluse in varianta finala a clipului.

Melody Thornton, dintre membrele Pussycat Dolls are numai cuvinte de lauda la adresa divei: “Este regina muzicii pop, alaturi de Madonna si dorim sa calcam pe urmele ei”

Intrebata daca ideea colaborarii cu Britney va fi pusa si in practica, Nicole Scherzinger , o alta membra a trupei a fost categorica: “Cu siguranta. O iubim pe Britney. Este o prietena de-a noastra si este o fata cu adevarat cool”.

De altfel, trupa Pussycat Dolls urmeaza sa evolueze in deschiderea concertelor din turneul mondial pe care Britney il va intreprinde in 2009.

Urmareste videoclipul piesei "When I Grow Up"

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea