Showbiz

#clint eastwood #film biografic #mark twain #drama #gran torino #2009

Clint Eastwood pregateste un film despre Mark Twain

Clint Eastwood nici nu a terminat bine un film, ca vrea sa inceapa lucrul la un altul. Cel mai prolific cineast american a anuntat ca se pregateste sa revina in spatele camerelor de filmat pentru a realiza un film biografic despre viata celebrului scriitor , informeaza allocine.fr.

Desi de abia si-a lansat cel mai recent film, Changeling, iar la inceputul lui 2009 ne va incanta cu Gran Torino, Clint Eastwood nu se gandeste sa ia o pauza, ci se intoarce pe platourile de filmare. Noua provocare: o biografie cinematografica a scriitorului Mark Twain , un clasic al literaturii americane. Titlul provizoriu al noului film este Remembering Mark Twain.

Eastwood este foarte interesat de proiect, dar deocamdata filmul ramane la nivel de plan. Pentru moment nu se cunoaste numele actorului care va intra in pielea autorului faimoaselor romane “Aventurile lui Tom Sawyer” si “Aventurile lui Huckleberry Finn”, dar se speculeaza ca acesta ar putea fi chiar regizorul. Totusi acesta a anuntat recent ca intentioneaza sa se retraga ca actor pentru a active mai mult in postura de regizor.

Regizorul american si-a lansat drama Changeling la inceputul lunii octombrie in SUA, iar in ianuarie 2009 va aduce pe marile ecrane drama Gran Torino, despre un fost veteran al Razboiului din Coreea care incearca sa reformeze un tanar hot de masini. Rolul veteranului este interpretat tot de Clint Eastwood.

Urmareste trailerul oficial al filmului Gran Torino.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea