Showbiz

#pop #alte-genuri #cleopatra stratan #emisiune #tv #cleo #ghita #3d #copii #noapte buna copii

Cleopatra Stratan si Ghita in format 3D la TV

Pe la inceputul anului, Pavel Stratan anunta ca fiica sa, Cleopatra, va avea o emisiune proprie la TV in care va spune povesti copiilor.

Acum, artistul a venit cu noi detalii pentru presa basarabeana cu privire la acest proiect. Astfel, am putut afla ca emisiunea va avea un format 3D, se va intitula „ Noapte buna , copii” si ii va avea ca eroi centrali pe papusa Cleo si pe Ghita.

Cele doua personaje vor purta in fiecare editie a show-ului tv „discutii educativ-cognitve de circa 5 minute”, potrivit site-ul LadyClub.

Cei care se vor ocupa de scenariul fiecarei emisiuni vor fi Pavel Stratan impreuna cu fiica sa, Cleopatra, urmand ca pentru partea de productie sa lucreze cu un studio din Chisinau.

„Noapte buna, copii” va avea ca scop principal  combatarea violentei la TV. Emisiunea se va difuza la un post din Romania, inca nu s-a aflat sigur care dintre ele.

Micuta cantareata, nascuta in Republica Moldova pe 6 octombrie 2002, avea doar 3 ani cand a sustinut primul sau concert de 2 ore, pe 20 august 2006, la Bucuresti, concert in care a interpretat nu mai putin de 28 de piese.

La foarte putin timp de la aparitia pe piata muzicala, Cleopatra Stratan a devenit un fenomen in showbizul romanesc. Cleo a fost primul artist roman premiat cu triplu disc de diamant in urma vanzarilor a peste 150.000 de copii ale albumului sau de debut. Suma castigata de pe urma drepturilor de autor ridicandu-se la 100.000 de euro.

Cleopatra a vandut peste 150.000 albume in numai 4 luni. Recent, micuta artista a lansat o papusa cu chipul sau care poate canta melodia „Ghita”. Jucaria s-a vandut in peste 5000 de exemplare in primele 3 zile.
 
Pana in prezent micuta artista a scos 2 albume de studio, detine 6 recorduri mondiale, acreditate de World Records Academy si 3 premii MTV .

cleopatra stratan - Ghita

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea