Showbiz

#monden #noapte buna #povesti #copii #emisiune #televizor #pavel stratan #cleopatra stratan #pop #alte-genuri

Cleopatra Stratan ne va spune "Noapte buna" la televizor

In curand s-ar putea sa o vedem pe Cleopatra intr-o emisiune tv pentru copii. Pavel Stratan, tatal acesteia, se gandeste serios sa o bage in televiziune pe fiica lui in varsta de numai 6 ani, informeaza Jurnal de Chisinau.

Artistul isi doreste ca fata lui sa spuna povestii copiilor la televizior. Acesta a schitat deja un proiect de emisiune, in cadrul careia micuta sa spuna povestioare inventate chiar de ea.

Pavel nu s-a oprit doar la atat, ci s-a gandit si la ce euro .

Cleopatra a vandut peste 150.000 albume in numai 4 luni. Recent, micuta artista a lansat o papusa cu chipul sau care poate canta melodia „Ghita”. Jucaria s-a vandut in peste 5000 de exemplare in primele 3 zile.

Pana in prezent, micuta artista a scos 2 albume de studio, a acumulat 6 recorduri mondiale, acreditate de World Records Academy si 3 premii MTV .

Urmariti un material video realizat de Muzica.acasa.ro cu ocazia lansarii albumului "La varsta de 5 ani", semnat Cleopatra Stratan.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea