Showbiz

#claire danes #zac efron #faima #ingrozita #me and orson welles

Claire Danes - ingrozita de faima lui Zac Efron

Actrita , care joaca alaturi de Zac Efron in filmul , spune ca a fost ingrozita de multimile de fani care alergau dupa vedeta din , scrie femalefirst.co.uk.

Desi a mai aparut in filme alaturi de actori sexy si adulati de fani, precum Leonardo DiCaprio si Jared Leto, Danes sustine ca nu a vazut niciodata atatea adolescente alergand dupa o persoana. Actrita a mai spus ca magnetismul lui Efron asupra fanelor disperate sa-l vada, este surprinzator.

Jucand alaturi de Efron in pelicula Me and Orson Welles, Claire Danes a fost nevoita sa se apere de fanele care ar fi facut orice sa-si vada idolul chiar si pentru o secunda.

“Este foarte foarte faimos. E o nebunie. Nu am vazut niciodata o persoana care sa aiba asemenea efect asupra unor adolescente. Erau grupuri de fete care, pur si simplu, au dormit pe trotuar in fata hotelului unde eram cazati, strigand mereu ‘Il vrem pe Zac!’ Mi-a fost putin teama”, a spus Danes.

Zac Efron si Claire Danes se alfa in turneul de promovare a productiei Me and Orson Welles, despre un adolescent care este distribuit in rolul principal intr-o piesa pusa in scena de celebrul regizor.

Urmareste trailerul filmului Me and Orson Welles:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea