Showbiz

#patru dimensiuni #inception #bond #film #christopher nolan

Christopher Nolan: "Inception este un film Bond in patru dimensiuni"

Christopher Nolan isi compara cel mai nou film al sau, multasteptatul , cu o pelicula Bond in .

Intr-un interviu acordat publicatiei LA Times, regizorul lui mi-a placut alergatura personajelor pe tot globul. Am preluat acest aspect in Inception , nu numai din punct de geografic, ci si din punct de vedere al timpului si al realitatii. Asa ca avem un film in patru dimensiuni ”, a explicat Nolan.

“Incercam sa spunem o poveste la o scara uriasa. Este un blockbuster, cel mai mare film la care am lucrat pana acum. Depaseste tot ce am realizat cu The Dark Knight ”, s-a mai laudat regizorul britanic.

Inception va avea premiera in iulie anul acesta si este deja unul dintre cele mai anticipate filme din 2010. In distributia mega-productiei cu spioni corporatisti se regasesc Leonardo DiCaprio, Marion Cotillard, Ellen Page, Ken Watanabe, Cillian Murphy, Michael Caine, Joseph Gordon-Levitt si Tom Hardy.

Urmareste trailerul filmului Inception care are in prim plan un grup de spioni corporatisti are fura informatii intrand in visele oamenilor:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea