Showbiz

#samantha who? #christina applegate #fim #cinema

Christina Applegate incearca sa salveze "Samantha Who? "

incearca sa readuca pe micile ecrane serialul "Samantha Who?" care, anul trecut, i-a adus o nominalizare la premiile Emmy si la Globul de Aur , dar care, din motive economice, a fost scos din programul postului ABC.

din serialul de televiziune , doreste sa salveze sitcomul Samantha Who? care, recent, a incetat sa mai ruleze la televiziunea americana.

Conform allocine.fr., actrita a lansat o petitie pe Twitter in urma careia a strans pana in prezent aproximativ 5 000 de semnaturi de la fanii care sunt dornici sa vada si al treilea sezon din Samantha Who?. Vedeta a declarat ca intentioneaza sa stranga cel putin dublul acestui numar de semnaturi deoarece crede ca numai in acest fel va fi ascultata de conducatorii ABC.

Samantha Who? este povestea unei femei care intra in coma pentru opt zile, iar atunci cand se trezeste nu isi mai aminteste absolut nimic din trecutul ei.

Anul acesta, Christina Applegate, in varsta de 37 de ani, s-a plasat in capul listei celor mai frumosi 100 de oameni din lume, in special, datorita deciziei sale de a vorbi deschis despre cancerul mamar, boala din cauza careia actrita a suferit o dubla mastectomie.

Urmareste trailerul filmului Anchorman: The Legend of Ron Burgundy cu Christina Applegate in rolul principal.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea