Showbiz

#cancer la san #puicute bune #actrita #familia bundy #christina applegate

Christina Applegate - "Am cancer la san"

Degeaba ai glorie si frumusete daca destinul se dovedeste nemilos cu tine si iti trimite o boala crunta, impotriva careia ai de luptat din greu! In aceasta situatie se afla actrita christina applegate. Vedeta cunoscuta in lumea intreaga pentru interpretarea lui Kelly din celebrul serial Familia Bundy a preferat sa curme zvonurile si sa anunte chiar ea ca este sub tratament pentru cancer la san .

"Christina Applegate a fost diagnosticata cu o forma incipienta de cancer. Datorita faptului ca boala a fost descoperita devreme, pentru ca un doctor a recomandat tehnologia MRI, cancerul nu ii ameninta viata. Christina va urma tratamentul prescris de medici si se va recupera complet", a precizat Ame Van Iden , purtatoarea de cuvant a actritei in varsta de 36 de ani, subliniind ca alte detalii nu vor mai fi date.

Rolul din Familia Bundy nu a fost singurul care i-a adus starului satisfactii. Ea a castigat un singur Emmy, pentru rolul Amy din serialul Prietenii tai, desi nu a jucat decat in doua episoade. Dar a fost nominalizata la prestigiosul trofeu pentru interpretarea din Samantha Who?, iar pentru rolul jucat pe Broadway, in Sweet Charity, a fost nominalizata la Tony Award, in 2005.

Christina Applegate se numara printre vedetele care au luptat pentru sustinerea cercetarilor privind cancerului la san. Ea nu este prima din familie care se confrunta cu aceasta boala. Mama ei, Nancy Priddy, se numara printre cele care au reusit sa invinga maladia. Este un lucru care ii insufla optimism atat Christinei, cat si fanilor ei din toata lumea. Nemuritoarea kelly bundy poate sa treaca peste orice. Sa fim convinsi de asta!

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Trailer Puicute bun

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea