Showbiz

#christian bale #mark walberg #the fighter

Christian Bale in ring cu Mark Wahlberg

Christian Bale si regizorul david o. russell sunt vor intra in ring cu Mark Wahlberg in productia "The Fighter". Filmul, in regia lui Darren Aronofsky , urma sa ii aiba in distibutie pe Mark Wahlberg  si Matt Damon in rolurile principale.

Atat Matt Damon cat si Brad Pitt, urmatorul pe lista producatorilor, au renuntat la acest proiect. Regizorul Darren Aronofsky a fost inlocuit de David O. Russell. Acesta a regizat Three Kings si I Heart Huckabees, iar pe viitor isi va lasa amprenta regizorala si asupra filmelor Aaron and Sarah si The Silver Linings Playbook. Relativity Media va sustine financiar productia acestui film, iar Paramount Pictures se va ocupa de distributia sa.

Filmul spune povestea relatiei dintre boxeur-ului "Irish" Mickey Ward (Mark Walberg) si fratele sau Dicky Eklund (Christian Bale). Ward este un luptator care si-a pierdut pofta de viata si este pe punctul de a renunta la cariera sa, cand in viata lui isi face aparitia fratele sau. Eklund este un fost traficant de droguri, care ajuns in inchisoare devine un model pentru toata lumea. Dupa ce paraseste inchisoarea isi ajuta fratele sa cunoasa gloria care il consacrase.

Christian Bale va aparea in curand in Terminator Salvation si in Public Enemies, iar pe Mark Wahlberg il poti vedea in the lovely bones.

Urmareste trailerul filmului Terminator Salvation:

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul de Cinema

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea