Showbiz

#the last photograph #ultima fotografie #christian bale

Christian Bale face "Ultima fotografie"

Christian Bale va juca rolul principal in drama The Last Photograph/ Ultima fotografie , un film produs de Zack Snyder , anunta pajiba.com.

Povestea filmului are in prim plan aventura a doi barbati care decid sa faca o calatorie in Afganistanul distrus de razboi, fiind inspirati de o fotografie. Proiectul a fost anuntat de cei de la Warner Bros. inca de anul trecut, iar regizor ar fi trebuit sa fie Sergei Bodrov.

Se pare ca acum Warner au anuntat ca the last photograph va fi regizat de Niels Arden Oplev (The Girl with the Dragon Tattoo). Ideea filmului ii apartine lui Zack Snyder, iar scenariul a fost scris de colaboratorul lui, Kurt Johnstad. Pentru moment nu se cunosc mai multe detalii despre productia acestui film.

Christian Bale va incepe lucrul la The Last Photograph, cel mai probabil, inainte de a filma pentru Batman 3 si noul film regizat de Terrence Malick, ambele programate pentru lansare in 2012. Bale va putea fi vazut anul acesta in drama The Fighter alaturi de Mark Wahlberg si Amy Adams. Pelicula va avea premiera in SUA in decembrie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea