Showbiz

Christian Bale - aproape de a fi decapitat la filmarile pentru Batman

Se pare ca nu doar filmarile la noul James Bond au avut parte de ghinion. Mai nou, si productia ultimului Batman a fost presarata cu incidente cat se poate de serioase.

Starul ultimei parti a seriei Batman, actorul Christian Bale a scapat ca prin minune de la moarte pe platourile de filmare de la The Dark Knight, cand un elicopter s-a apropiat la mica distanta de el. Actorul britanic nu si-a dat seama cat de aproape a fost de a fi pur si simplu decapitat de elicele elicopterului in timp ce se afla pe acoperisul cladirii Sears, cel mai inalt edificiu din SUA, pana nu a observat chipurile curpinse de spaima ale membrilor echipei de filmare.

"Am mai fost pus in situatii in care lucrurile puteau merge foarte prost. Am observat fetele crispate ale colegilor de platou si mi-am dat seama ca elicopterul se apropiase prea mult de mine. Stateam pe marginea cladirii Sears, care are 110 etaje, si am uitat complet de elicopter. Vedeam fata pilotului, dar nu mi-am dat seama ca elicele erau la un metru de mine", a marturisit Bale dupa incident.

The Dark Knight, in regia lui Christopher Nolan, este ultima parte a seriei Batman si ii pune fata in fata pe supereroul interpretat de Christian Bale si nevroticul The Joker , jucat de regretatul Heath Ledger. Filmul va fi lansat pe marile ecrane pe 25 iulie.

Trailer The Dark Knight


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea