Showbiz

#twilight #chris weitz #breaking dawn

Chris Weitz s-ar putea intoarce pentru "Breaking Dawn"

Compania producatoarea a francizei Twilight vrea neaparat ca cea de-a patra parte a seriei, Breaking Dawn , sa fie regizata tot de Chris Weitz , scrie digitalspy.co.uk.

In ciuda reactiei criticilor care au desfiintat New Moon si au pus la indoiala capacitatile de regizor ale lui Chris Weitz, cei de la Summit Entertainment , dar si fanii si membrii echipei Twilight, isi doresc sa colaboreze din nou cu cineastul american, fiind convinsi ca acesta a facut o treaba buna cu New Moon.

Cu Eclipse care este deja in productie, Summit cauta un regizor care sa preia proiectul Breaking Dawn , ultima adaptare al celui de-al patrulea volum din seria Twilight. Chris Weitz insa are alte planuri, regizorul intentionand sa lucreze la proiectul personal, The Gardener.

Deocamdata nu se stie cu siguranta daca Breaking Dawn va fi impartit in doua filme dupa modelul Harry Potter and the Deathly Hallows.

Cea de-a treia parte a seriei cu vampiri , Eclipse, este regizata de David Slade si va fi lansata in iunie 2010, filmarile desfasurandu-se concomitent cu cele pentru New Moon.

Urmareste trailerul filmului New Moon care a obtinut pana acum incasari de peste 230 de milioane de dolari numai in SUA:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea