Showbiz

#chris rea #concert #bucuresti #sala palatului #februarie 2010

Chris Rea concerteaza la Bucuresti

va sustine un concert la Bucuresti pe data de 6 2010 la Sala Palatului. Spectacolul face parte din turnelul european de promovare a celui mai recent album al artistului, "Still So Far To Go – The Best Of Chris Rea ".

Biletele vor fi puse in vanzare incepand de maine, 11 septembrie, pe site-ul myticket.ro, urmand ca de pe 15 octombrie sa fie disponibile si in reteaua magazinelor Diverta.

Concertul pe care Chris Rea il va sustine la Bucuresti in luna februarie face parte din turneul european de promovare a celui mai recent album al artistului si va debuta cu o serie de show-uri in Anglia si Irlanda.

Albumul va fi lansat in Marea Britanie pe 5 octombrie 2009 si va contine pe langa celebrele piese: Fool (If You Think It's Over), On The Beach, Let's Dance, Josephine, Stainsby Girls, The Road To Hell (Part 2), Auberge, God's Great Banana Skin sau Julia, si doua piese noi, Come So Far, Yet Still So Far To Go si Valentino.

Primul single va fi lansat pe 28 septembrie atat in varianta fizica, cat si in varianta digitala, balada Valentino urmand a apara pe piata la lunii decembrie a acestui an.

In cadrul turneului de la inceputul anului viitor, Chris Rea va fi insotit de Paul Casey, un tanar compozitor, solist si chitarist. Colaborarea dintre cei doi a inceput cu ani in urma, atunci cand Rea a ascultat un demo al tanarului. Impresionat de calitatile lui Casey, Rea a inceput sa lucreze tot mai mult cu acesta, cel mai recent proiect fiind noul turneu The Very Best Of Chris Rea: Still so far to go.

Biletele pentru concertul lui Chris Rea de la Sala Palatului de pe data de 6 februarie 2010 pot fi achizitionate online de pe Myticket.ro incepand de maine, 11 septembrie, urmand ca de pe 15 octombrie acestea sa fie disponibile si in reteaua magazinelor Diverta la urmatoarele categorii de pret: 100, 150, 200, 300 si 500 lei.
 
Chris Rea - The road to hell
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea