Showbiz

#alte-genuri #chris rea #concert #sold-out

Chris Rea concerteaza cu casa inchisa la Bucuresti

Concertul pe care Chris Rea il va sustine pe 6 februarie la Bucuresti, se va desfasura cu casa inchisa , toate biletele puse in vanzare pentru acest eveniment fiind deja epuizate, anunta Emagic, organizatorii evenimentului.

Parte a turneului “The Very Best Of Chris Rea: Still So Far To Go”, concertul de la Bucuresti se va desfasura pe 6 februarie la Sala Palatului si il va avea ca invitat special pe tanarul compozitor si chitarist Paul Casey.
 
Dupa concertul de la Bucuresti, Chris Rea se va indrepta catre Moscova, Kiev, Frankfurt, Paris si Amsterdam, urmand sa incheie turneul cu o serie de spectacole sustinute pe cele mai mari scene din Marea Britanie.
 
In acest an Chris Rea va inregistra un nou album, a carui lansare va avea loc la vara. Tot pentru 2010, artistul pregateste lansarea unei autobiografii, „The Road To Hell & Back Again”, indelung asteptata de catre fanii din intreaga lume.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea