Showbiz

#star trek #jack ryan #chris pine

Chris Pine - de la Star Trek la Jack Ryan

Producatorul Mace Neufeld a dezvaluit la sfarsitul saptamanii trecute numele actorului care il va intruchipa in urmatorul film pe celebrul personaj creat de , , relateaza aceshowbiz.com.

Dupa multe luni de speculatii si cateva nume de actori vehiculate in presa, Neufeld a afirmat ca actorul din , Jack Ryan .

Tot producatorul Neufeld a mai spus ca urmatorul film al seriei nu va fi bazat pe un de Tom Clancy , ci pe un scenariu original semnat de Adam Koxac. “Ne vom concentra pe viata lui Ryan cand lucreaza pe Wall Street, dar nu va voi spune restul povestii”, a dezvaluit Neufeld.

“Filmele cu Jack Ryan nu au fost niciodata filme de actiune , ci mai degraba thrillere care te provoaca sa gandesti”, a mai comentat producatorul. Deocamdata urmatorul film din seria Jack Ryan nu are inca un regizor, deoarece Sam Raimi s-a retras pentru a putea lucra la Spider-Man 4 . O noua productie cu Jack Ryan protagonist nu vom vedea insa mai devreme de 2012.

Urmareste trailerul filmului Star Trek cu Chris Pine in rolul principal:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea