Showbiz

#cover #2009 #cariera #album #muzica #cher #pop #anii '60

Cher lanseaza un nou album in 2009


Cher va lansa anul viitor primul album dupa o pauza de 8 ani. Noul material discografic va fi unul aparte, el continand cover-uri dupa melodii clasice ale anilor `60.

LP-ul programat pentru 2009 reprezinta un omagiu adus perioadei de debut a lui Cher, cand muzica inca se trasmitea prin radioul cu tranzistori.

Printre artistii, ale caror melodii vor fi prelucrate de artista, se numara Beatles, Zombies, Rolling Stones, Otis Redding , Hollies sau Bob Dylan.

„Planuiesc un nou album cu toate acele melodii grozave din `60 dupa care nu am facut cover-uri pana acum. A fost o perioada minunata pentru muzica- trupe ca Beatles , The Hollies, Rolling Stones , cantareti ca [Bob] Dylan, Otis Redding”, a explicat Cher intr-un interviu.

Pe numele sau complet Cherilyn Sarkisian, Cher se bucura de o cariera stralucitoare atat in muzica, cat si in televiziune si film. Castigatoare a unui premiu Oscar, Grammy, Emmy plus 3 Globuri de Aur , artista a fost recompensata cu o stea pe celebrul bulevard bulevardul Hollywood Walk of Fame .

Cher este cunoscuta pentru mega-show-urile sustinute de-a lungul carierei sale. Artista a vandut pana in prezent peste 275 de milioane de discuri in toata lumea, devenind astfel un simbol in cultura pop si uan dintre cele mai populare si mai de succes artiste din istoria muzicii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea