Showbiz

#electro #chemical brothers #single #lansare #google earth #18 august 2008

Chemical Brothers isi lanseaza noul single pe Google Earth


Britanicii de la chemical brothers au semnat un contract cu Google care ii va ajuta sa sa-si promoveze noul single prin intermediul serviciului Google Earth. Single-ul intitulat “ Midnight Madness” urmeaza sa fie lansat pe 18 august.

O contributie importante la videoclipul acestei piese o vor avea fanii. Cei doi componenti ai formatii au insistat ca fanii sa sa realizeze inregistrari video cu o durata intre 2 si 20 de secunde sau o fotografie, pe tema "Midnight Madness". Cele mai reusite continuturi primite urmand sa fie transformate intr-un videoclip pentru single-ul cu acelasi nume.

Participantii isi vor putea publica materialele pe Google Earth, prin intermediul site-ului oficial al formatiei, marcand locatia exacta de unde provin.Fanii Chemical Brothers vor putea sa amplaseze link-uri catre melodiile preferate urmand ca acestea sa poata fi accesate din dreptul locatiei in care se afla utilizatorul in cadrul serviciului Google Earth.

Chemical Brothers au concertat in Romania

Chemical Brothers este una dintre cele mai iubite trupe de muzica electronica din lume. Initial intitulata The Dust Brothers, trupa si-a schimbat numele in 1995 in Chemical Brothers, dupa ce au descoperit ca mai exista inca o formatie cu numele The Dust Brothers.

Printre hiturile lansate pana in prezent se numara “Galvanize”, “Hey Boy Hey Girl”, “Do it again”, “Block Rockin' Beats”. Fanii romanii au avut ocazia sa ii vada in actiune pe Chemical Brothers la Bucuresti, intr-un show de exceptie sustinut pe 20 octombrie 2007 la Sala Polivalenta.

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea