Showbiz

#cheeky girls #pop #muzica

Cheeky Girls sunt anorexice

Gemenele de la " Cheeky Girls " au declarat ca sufera de anorexie si ca sunt obligate sa isi controleze alimentatia in mod constant din cauza acestei boli, conform dailymail.co.uk.

Monica si Gabriela Irimia au facut aceste declaratii in cadrul unei sedinte foto pentru revista Closer. In ciuda faptului ca fetele au un fizic sanatos la prima vedere, se pare ca Cheeky Girls se confrunta cu aceasta grava tulburare alimentara inca din anul 2004.

"Odata ce esti anorexic , ramai intotdeauna un anorexic. Gabriela si-a revenit prima, dar pentru mine a fost mai greu. Nu vrei sa iesi din casa, pentru ca ai putea sa te simti tentat sa mananci, asa ca ramai in casa si bei Diet Coke", sustine Monica. "Porti intotdeauna cu tine un sentiment de vina. Chiar si dupa ce te-ai vindecat, el iti va ramane in minte".

Cauza anorexiei par a fi lectiile de balet pe care cele doua fete le-au urmat in copilarie si care le-a indus angoasa ca nu aveau niciun control asupra propriilor lor vieti.

Cheeky Girls au devenit celebre datorita singlel-ului de debut Cheeky Song (Touch My Bum) pe care l-au inscris intr-un concurs de televiziune din Marea Britanie unde fetele locuiesc din 2002.

Cheeky Girls-The Cheeky Song (Touch My Bum)

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea