Showbiz

#charlize theron #despartit #iubit #relatie #9 ani

Charlize Theron s-a despartit de iubitul ei dupa 9 ani de relatie

La Hollywood se poarta, mai nou, despartirile. Actrita Charlize Theron a pus capat relatiei de aproape noua ani pe care o avea cu actorul irlandez Stuart Townsend , scrie showbizspy.com.

Theron si Townsend s-au cunoscut in 2001 pe platourile de filmare de la Trapped, un thriller de actiune la care au lucrat impreuna. De atunci, cei doi au format unul din cele mai trainice cupluri din cetatea filmului.

Charlize Theron a luat decizia de a pune capat relatiei dupa ce si-a petrecut vacanta de Craciun alaturi de Townsend in Mexic. De atunci, actrita nu a mai fost vazuta purtand inelul de logodna pe care Stuart i-l daduse cu ani in urma.

“Stuart este coplesit, dar Charlize a spus ca si-a dat seama ca relatia lor s-a terminat in timpul vacantei pe care au petrecut-o in Mexic”, a spus o sursa pentru publicatia britanica Mail on Sunday. “Se pare ca relatia lor devenise similara uneia dintre frate si sora mai degraba decat iubiti. Iar ea a decis ca este mai bine sa se desparta”, a comentat aceeasi sursa.

Charlize Theron (34) locuieste momentan singura in vila din Hollywood Hills pe care o impartea cu Townsend pana recent. Intre timp, actorul s-a mutat in alta resedinta. “Il iubeste foarte mult pe Stuart, dar relatia lor s-a terminat. Charlize a fost surprinsa ca despartirea lor nu a ajuns mai repede la presa. Urma sa anunte despartirea cand se simtea pregatita”, a adaugat sursa citata.

Cu ceva timp in urma, Stuart Townsend spunea ca o considera pe Charlize sotia sa, chiar daca nu sunt casatoriti formal, iar actrita afirma ca se simte pregatita sa devina mama. “Ma simt pregatita pentru o noua etapa in viata mea si stiu ca Stuart este barbatul alaturi de care vreau sa fiu”, a spus Theron cu ceva timp in urma.

Reprezentantul actritei a refuzat sa faca vreun comentariu legat de despartirea celor doua vedete.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea