Showbiz

#sanatate #spital #virus #charlize theron #actrita #cinema #film

Charlize Theron internata de urgenta la spital

Charlize Theron , actrita din “ ” are probleme grave de santatate. Theron a fost infectata cu un virus misterios si extrem de puternic. Charlize a petrecut 4 zile in spital dupa a acuzat dureri foarte mari de stomac.
 
"M-am speriat de moarte, pentru ca ea nu se vaita niciodata", a marturisit prietenul ei, actorul , cel care a si dus-o la spital.
 
Deocamdata nu se cunoaste numele maladiei de care sufera Charlize. Se presupune ca actrita ar fi contactat virusul in timpul uneia dintre calatorile sale de peste hotare.
 
Charlize Theron s-a nascut pe 7 august 1975 in Benoni (Africa de Sud). La 16 ani isi incepe cariera de model si incepe sa faca primii pasi in lumea baletului. Din pacate la 18 ani sufera o accidentare la genunchi fiind nevoita sa-si ia adio de la cariera de balerina.
 
Ca actrita a facut parte din distribuitia unor film ca: Sweet November, Monster, Trapped, The Astronaut's Wife, Italian Job.
 
Urmareste trailerul filmuluiSweet November:
 


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea