Showbiz

#compliment #hollywood #monden #sexy #charlize theron #tom hanks #posterior #fund #actor

Charlize Theron, fascinata de fundul lui Tom Hanks

De curand, Tom Hanks a primit unul dintre cele mai neobisnuite complimente ...si nu din partea oricui, cuvintele de lauda venind tocmai de la frumoasa Charlize Theron , informeaza contactmusic.com.

Actrita de origine sud-africana Charlize Theron, considerata de altfel una dintre cele mai ravnite femei din lume, a dezvaluit de curand ca Tom Hanks are „un fund super-super dragut”, ceea ce l-a lasat pe actor masca. Lui Hanks nu-i vine sa creada ca poseda posteriorul ideal la care viseaza frumoasa blonda de la Hollywood.

„E o simpatica. Orice femeie care iti lauda fundul e o femeie care merita pastrata!”, a precizat amuzat actorul. De altfel, actrita a avut tot timpul din lume sa studieze cu atentie posteriorul cel sexy al lui Hanks. Cei 2 au jucat impreuna, in urma cu 13 ani, in filmul That Thing You Do!. Si, daca, dupa atata timp a tinut minte aceasta imagine, stie ea ce spune.

Urmareste trailer-ul filmului Angels and Demons cu Tom Hanks in rol principal

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea