Showbiz

#charlize theron #actrita #data in judecata #film #hancock

Charlize Theron - data in judecata pentru ca a incurcat ceasurile

Actrita Charlize Theron a reusit pana acum sa stea departe de scandaluri, insa recent a suparat rau pe cineva. Vedeta a fost de firma de ceasuri Raymond Weil pentru ca, desi a fost platita pentru a fi imaginea noii colectii Shine , actrita si-a facut aparitia in public cu un ceas Dior la incheietura mainii, informeaza revista People.

Theron a primit 1.5 milioane de lire sterline (aproximativ 2 milioane de dolari ) pentru acest contract si reprezentantii firmei Raymond Weil se asteptau ca diva sa afiseze in public unul din ceasurile producatorului elvetian, in valoare de 4000 lire sterline. Frumoasa actrita insa, se pare ca a uitat complet de termenii contractului si, spre disperarea celor de la Raymond Weil, a ales sa poarte un ceas Dior.

Drept urmare, Charlize Theron a fost data in judecata de firma de ceasuri elvetiana, care pretinde despagubiri de 10 milioane lire sterline (aproximativ 13 milioane de dolari). Daca legea va da dreptate firmei Raymond Weil, actrita va fi nevoita sa scoata din buzunar o avere pentru a-si indrepta greseala.

Urmareste trailerul comediei Hancock, cel mai recent film al actritei Charlize Theron.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea