Showbiz

#cont #twitter #charlie sheen

Charlie Sheen si-a facut cont de Twitter

Actorul Charlie Sheen , vedeta serialului Two and a Half Men , ingroasa randul celebritatilor care si-au facut cont pe Twitter.

In doar cateva ore de la crearea contului, Charlie s-a ales cu peste 598.000 de followeri (n.r- follower - persoana care urmareste activitatea unui cont de twitter).

Contul lui Sheen se numeste @charlieheen a fost verificat de cei la Twitter, care s-au grabit sa-l certifice ca fiind unul verificat.

Twitterul se pare ca este un fel de consolare pentru Charlie Sheen care a ramas saptamana trecuta fara “obiectul muncii”, adica popularul serial Two and A Half Men.

Studiourile cbs au decis sa anuleze productia serialului  din cauza problemelor cu drogurile si alcoolul cu care s-a confruntat in ultima perioada Charlie Sheen.  In plus, se pare ca cei de la CBS  s-au suparat pe acuzatiile pe care actorul le-a adus, la adresa lui Chuck Lorre, producatorul serialului. Charlie Sheen nu s-a sfiit sa-l catalogheze “prostanac” si “un sarlatan care a ales sa nu-si faca datoria”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea