Showbiz

#brooke mueller #copii #charlie sheen

Charlie Sheen nu mai are voie sa-si vada copiii. Afla de ce

Charlie Sheen nu mai are voie sa-si vada gemenii, dupa ce un judecator i-a ridicat drepturile de custodie si a eliberat un ordin de restrictie pentru apararea fostei fostii a actorului.

Sheen nu mai are voie sa comunice sau sa se apropie la mai putin de 100 m de fii sai, care sunt momentan in grija fostei sale sotii, Brooke Mueller .

Drepturile lui Charlie Sheen au fost restrictionate temporar dupa ce Mueller a depus o cerere, in care a explicat cum a fost amenintata.

"O sa-ti tai capul, il pun intr-o cutie si i-l trimit mamei tale", i-ar fi spus actorul intr-o conversatie telefonica, pe care Brooke a inregistrat-o si a prezentat-o ca proba.

Charlie Sheen si Brooke Mueller trebuie sa se prezinte la tribunal pe 22 martie, cand magistratii vor decide daca prelungesc sau nu ordinul de restrictie.

In actele depuse la tribunal, obtinute de TMZ.com, fosta sotie a actorului spune ca acesta i-a cerut inapoi o parte din pensia alimentara pentru cei doi baieti si ca voia sa-i foloseasca pentru a  "scapa de cativa oameni, pentru ca oamenii pe care ii urasc violent vor fi pedepsiti sever".

Charlie Sheen i-ar fi spus fostei sotii si "Trebuia sa te ucid cand am avut sansa", referindu-se la incidentul din 2009, cand a amenintat-o cu cutitul, moment care a dus la destramarea casniciei lor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea