Showbiz

#charlie sheen #denise richards #spital

Charlie Sheen, betie sau reactie alergica la medicamente?

Charlie Sheen a fost dus de politie la spital dupa un incident la un hotel din New York.

Actorul din " Doi barbati si jumatate " a fost insotit de politie la spital in urma cu doua nopti, dupa ce a fost gasit intr-o camera de hotel in stare "irationala".

Potrivit The New York Post, Charlie Sheen era beat si dezbracat la sosirea politiei. Dupa ce a fost insotit in camera sa de hotel de o femeie neidentificata, actorul ar fi devenit din ce in ce mai nervos si irational dupa ce a descoperit ca nu isi mai gaseste portofelul.

Odata ce politia a ajuns la fata locului, Charlie i-a insotit pe acestia la cel mai apropiat spital. Reprezentantul actorului spune ca incidentul a fost cauzat de o "reactie alergica la medicamente", potrivit UsMagazine.com.

Charlie Sheen a fost externat la mai putin de 24 de ore si s-a intors in Los Angeles. Actorul se afla in New York pentru a-si vizita fosta sotie, Denise Richards , si pe cele doua fiice.

Dupa un incident in care a abuzat de alcool, Charlie Sheen si-a lovit sotia, Brooke Mueller , la inceputul acestui an. Actorul a fost obligat sa petreaca 30 de zile la un centru de dexintoxicare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea