Showbiz

#toronto #festival #film #cinema

Charles Darwin deschide festivalul de la Toronto

Festivalul International de Film de la Toronto, care va avea loc in perioada 10-19 septembrie, se va deschide cu un film biografic despre Charles Darwin, informeaza Hollywood Reporter.

Pelicula Creation, regia Jon Amiel, ii are in distributie pe Paul Bettany si Jennifer Connelly si spune povestea celebrului biolog Charles Darwin. Filmul aduce in discutie detalii mai putin cunoscute din viata autorului Originii speciilor, ca de exemplu relatia acestuia cu sotia sa extrem de religioasa.

Cele mai asteptate filme care vor rula in cadrul Festivalului de la Toronto sunt The Invention of Lying (regia Ricky Gervais si Matthew Robinson) sau Get Low (regia Aaron Schneider) care ii are in distributie pe actorii cu Robert Duvall, Bill Murray si Sissy Spacek.

Festivalul de Film de la Toronto a fost fondat 1976 si se numara printre cele mai prestigioase festivaluri de film din lume. In 1998, revista Variety informa ca numai festivalul de la Cannes este mai important decat cel de la Toronto in ceea ce priveste filmele difuzate sau vedetele participante.

Urmareste trailerul filmului Creation


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea