Showbiz

#ecranizare #the contortionist's handbook #channing tatum

Channing Tatum - falsificator cu identitati multiple

Channing Tatum a obtinut rolul principal din thriller-ul The Contortionist’s Handbook/ Manualul contorsionistului, ecranizare a romanului omonim scris de Craig Clevenger. Tatum va fi si unul dintre producatorii filmului, anunta aceshowbiz.com.

In The Contortionist’s Handbook, actorul in varsta de 30 de ani interpreteaza rolul unui falsificator, John Vincent Dolan, care trece de la o identitate la alta, evitand sa-si dezvaluie trecutul intunecat. Totusi, viata ii este data peste cap de o femeie de care se indragosteste si care ascunde un secret teribil.

Scenariul va fi adaptat de Robin Shushan, desi deocamdata nu a fost gasit si un regizor pentru a aduce adaptarea romanului pe ecrane. ScreenDaily il da insa ca favorit pentru scaunul regizoral pe Miguel Sapochnik (Repo Men).

Filmarile la The Contortionist’s Handbook sunt programate pentru inceputul lui 2011, iar lansarea va avea loc, cel mai probabil, in 2012.

Pana atunci il vom vedea pe Channing Tatum in cateva filme la care lucreaza in prezent: Son of No One , The Dilemma si The Eagle .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea