Showbiz

#channing tatum #erou #sf #ion

Channing Tatum - eroul SF-ului "Ion"

Dupa succesul lui Avatar, cei de la Fox au in plan un alt film SF . Potrivit site-ului The Hollywood Reporter, Fox vor sa aduca pe ecrane Ion, cu Channing Tatum in rolul principal.

Povestea graviteaza in jurul unui barbat care calatoreste pe mai multe planete in mai multe dimensiuni in cautarea iubitei sale reincarnate. Ion este, cel putin asa se lauda producatorii, in parte similar cu Avatar in ceea ce priveste dimensiunile epice ale productiei si decorurile.

Scenariul acestui film va fi semnat de Will Dunn, iar printre producatori se regasesc Tony si Ridley Scott. Tatum va fi el co-producator al filmului prin intermediul companiei sale.  

Proiectul Ion a fost achizitionat de Fox in 2009, dar a fost apoi revandut. Acum, dupa succesul lui Avatar, scenariul lui Ion genereaza un mare interes din partea mai multor studiouri de film.

Pe Channing Tatum l-ati vazut recent in drama romantica Dear John, iar in aceasta perioada lucreaza la pelicula Son of No One . In curand isi va relua rolul din G.I. Joe intr-un sequel al filmului din 2009.

Urmareste trailerul filmului Dear John cu Channing Tatum si Amanda Seyfried:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea