Showbiz

#pop #concert #celine dion #robbie williams #romania

Celine Dion si Robbie Williams in Romania?

Dupa ce la inceputul saptamanii se anunta concertul lui Rod Stewart in Romania, show care nu figureaza insa pe site-ul oficial al cantaretului, iata inca o stire-bomba aruncata in editia de azi a ziarului Libertatea. Se pare ca Robbie Williams si Celine Dion ( foto ) vor concerta la Bucuresti in cursul acestui an.

Potrivit aceluiasi ziar, sunt sanse mari ca Robbie Williams sa ajunga la Bucuresti in luna iunie, in vreme ce artista canadiana urmeaza concerteze la finele lui martie. Nu se cunosc deocamdata alte detalii legate de aceste doua concerte. 

Exista insa semne mari de intrebare. Desi a lansat un album, " Reality Killed the Video Star ", primul dupa o pauza de trei ani, pe site-ul lui Robbie Williams nu exista informatii care ar da de inteles ca artistul intentioneaza sa sustina un turneu in 2010.

Acelasi lucru se intampla si cu Celine Dion, care deocamdata nu si-a programat niciun concert pentru acest an. In schimb, pe 17 februarie se va lansa documentarul “Celine: Through the Eyes of the World”, pelicula care  va aduce "Taking Chances World Tour" - unul dintre cele mai de succes turnee ale lui 2008, depasit doar de " Sticky and Sweet "-ul Madonnei - in cinematografe.
 
"Celine: Through the Eyes of the World" o prezinta pe cantareata de-a lungul unui an in care a calatorit si cantat in 25 de tari, Celine fiind insotita in turneu de familia sa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea