Showbiz

#cantareata #inghetat #embrion #insarcinata #celine dion

Celine Dion - insarcinata cu un embrion inghetat

Cantareata Celine Dion a reusit sa ramana insarcinata cu ajutorul unui embrion inghetat in urma cu opt ani, informeaza femalefirst.co.uk.

Celine Dion – care asteapta al doilea copil impreuna cu sotul sau Rene Angelil – a conceput copilul prin fertilizarea in vitro, utilizand un ovul fecundat pe care l-a colectat in 2001, cand incerca sa conceapa primul copil, pe Rene Charles.

In 2007, dupa ce a terminat seria de concerte in Las Vegas si s-a consultat cu medicul ei, doctorul Zev Rosenwaks, artista a luat hotararea de a avea inca un copil

Rosenwaks a declarat: “S-a intors pentru ca mai vrea un copil si a trebuit sa-si transfere embrionul inapoi.”

Desi Celine se afla in primul stadiu al sarcinii, medicul ei spune ca se simte foarte bine si ca nu sunt complicatii .

Acesta a adaugat: “Se simte bine. Pana acum totul este in regula. Abia astept sa ii aud bataile inimii. Rene si Celine se asteapta la o sarcina fara complicatii.”

Zvonurile conform carora Celine Dion va apela la fertilizarea in vitro cu ajutorul unui ovul inghetat au aparut inca din 2008, cand artista a dezvaluit presei ca vrea sa conceapa un bebelus imediat dupa finalizarea turneului Taking Chances.

Celine Dion - my heart will go on

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea