Showbiz

#euforia tv #milionar #tv #concurs #diamant #inel #monden #celia #dance

Celia si-a luat adio de la inelul de 20.000 euro

Celia a fost eliminata din emisiunea-concurs „Inelul cu diamant – Confruntarea vedetelor”, de la Euforia TV.

Se pare ca artista nu a pierdut confruntarea doar pentru ca nu e blonda, cu toate ca milionarul Raffaele spusese deja ca are o sensibilitate pentru acestea. Motivul a fost ca, atat juriul, cat si milionarul dispus sa ofere extravaganta bijuterie placata cu diamante albe de cate 50 de carate, nu au considerat ca artista este suficient de motivata pentru miza principala. Inelul a fost evaluat la 20.000 de euro.

„Nu sunt trista ca am fost eliminata, ma bucur ca am ajuns aici si ca mi-am facut multe prietene", a explicat Celia pentru Libertatea.

Irina , Simona, Silvia, Lora si Biu sunt celalalte concurente care au mai ramas in competitie.

In ceea ce priveste activitatea sa profesionala, Celia se pregateste sa scoata un nou album, programat sa apara pe piata in martie 2009 . Materialul discografic va contine 6 piese si va fi produs in totalitate de Costi Ionita.

Pe plan personal, lucrurile s-au asezat cum nu se poate mai bine pentru Celia. Aceasta are ganduri de mariti cuiubitul ei, Kemal cu care s-a mutat de curand.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea