Showbiz

#cea mai fericita fata #lume #radu jude #cinema #film #premiu #lisabona

Cea mai fericita fata din lume premiata la Lisabona

Dupa premiul FIPRESCI obtinut la Sofia, pelicula " " in regia lui a primit aceeasi distinctie si in cadrul unui festival organizat in Lisabona.

Independent. Filmul a castigat inca o data premiul cel mare pe care il adauga la palmaresul destul de bogat pe care deja il detine.

Lungmetrajul a mai castigat distinctii precum Premiul CICAE (Confederation Internationale des Cinemas d'Arts et d'Essai) la , Premiul pentru Cel mai bun scenariu ( ) in cadrul festivalului goEast de la Wiesbaden

Ultimul premiu a fost "creat" special de specialisti de la goEast pentru foarte tanara actrita. Acestia si-au motivat gestul astfel: "Pentru modul extraordinar de sincer in care da viata personajului, facand publicul sa creada ca ea este intr-adevar Delia Fratila si nu doar o actrita care interpreteaza un rol."

Pelicula lui Radu Jude va avea premiera in tara in data de 8 mai, iar din 15 mai publicul larg o va putea urmari la toate cinematografele din tara.

Urmareste trailerul filmului Cea mai fericita fata din lume .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea