Showbiz

#bucuresti #live #setlist #metallica #concert #rock

Ce canta Metallica in seara asta la Bucuresti

Dupa aproape un deceniu de la ultima vizita, legendara trupa Metallica revine in aceasta seara la Bucuresti. Rockerii atat de iubiti de public vor aduce fanilor hituri precum „The Unforgiven ”, „One” sau „Master of Puppets”, pe stadionul Cotroceni.

 

Concertul de la Bucuresti va dura aproximativ 1 ora si jumatate si va incepe cel mai probabil cu melodia „Creeping Death” si se va termina cu piesa „Seek and Destroy”, avand in vedere ca aproape fiecare show din cadrul acestui turneu s-a desfasurat in acest fel.

 

Pe baza show-urilor pe care Metallica le-a sustinut de-a lungul anilor, iata una dintre cele mai folosite variante de setlisturi pe 2008, conform bestmusic.ro.

 

 

01. Creeping Death

02. For Whom The Bell Tolls

03. Ride The Lightning

04. Leper Messiah

05. The Unforgiven

06. Breadfan

07. …And Justice For All

08. Bleeding Me

09. No Remorse

10. master of puppets

11. Damage Inc.

12. Nothing Else Matters

13. Sad But True

14. One

15. Enter Sandman

Bis:

16. Last Caress

17. So What ?

18. Seek And Destroy

 

Accesul in stadion se va face incepand cu ora 16:00, pana la ora 20:00, cand va incepe recitalul trupei The Sword. Cei ce au bilete pentru Tribuna 1, Gazon A si Peluza vor putea intra de pe strada Dr. Lister, iar cei care detin tichete pentru Tribuna 2 vor putea folosi Calea 13 Septembrie (Hotel Mariott).

 

Informatii acces in stadion

Posesorii de bilete in Gazon B sunt rugati sa verifice pe bilet informatiile despre calea de acces ce trebuie urmata. Avand in vedere faptul ca ca exista doar doua cai de acces, pentru a evita aglomeratia se recomanda spectatorilor sa vina la stadion in timp util.

 

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea