Showbiz

#bani #vampiri #hollywood #twilight

Cati bani au adus vampirii la Hollywood?

Nu mai este nicio surpriza ca vampirii au pus stapanire pe Hollywood si pe vietile adolescentelor din lumea intreaga, iar trendul nu da semne ca va dispare prea curand.

Publicatia The Hollywood Reporter a si calculat cat a castigat industria filmului american de pe urma unor filme ca Twilight, care a pornit aceasta manie a vampirilor inca din 2008. Va intrebati cat? Doar vreo 7 miliarde de dolari, si asta in mai putin de 2 ani!

Insa nu toate castigurile li se datoreaza vampirilor creati de Stephanie Meyer. Pe langa Twilight, mai avem parte si de seriale cu o audienta importanta, ca True Blood si Vampire Diaries care aduc si ele sume frumusele la bugetul Hollywood-ului.

Mai nou, chiar parodia inspirata de Twilight, Vampire Suck, a inregistrat un succes neasteptat, reusind sa obtina venituri de peste 20 de milioane de dolari si un loc 2 in box office-ul american.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea