Showbiz

#cleopatra #hugh jackman #musical #catherine-zeta jones

Catherine Zeta-Jones revine pe ecrane cu un nou musical

Catherine Zeta-Jones revine pe platourile de filmare cu un nou film musical regizat de steven soderbergh, informeaza hollywoodreporter.com.

Zeta-Jones, castigatoare a unui premiu Oscar pentru prestatia din Chicago, in rolul intrigantei Velma Kelly va detine rolul principal in musical-ul lui Soderbergh. Filmul se va numi Cleo si va fi o productie de epoca cu actiunea plasata in America anilor 1920. Scenariul este de fapt o repovestire a clasicului triunghi amoros dintre Cleopatra, Antoniu si Caesar. Actorul australian Hugh Jackman poarta negocieri pentru rolul principal masculin.

Cel mai cunoscut film artistic despre celebra regina egipteana, Cleopatra, este blockbuster-ul din 1963 regizat de Joseph Mankiewicz cu Elizabeth Taylor, Rex Harrison si Richard Burton. Desi a fost considerat initial un esec , filmul a castigat patru premii Oscar.

Cleo va fi primul musical din cariera de regizor a lui Steven Soderbergh. Cineastul si-a prezentat anul acesta la Cannes filmul biografic Che despre viata revolutionarului Ernesto Che Guevara cu Benicio del Toro, iar in prezent lucreaza la pelicula independenta The Girlfriend Experience.

Catherine Zeta-Jones va fi prezenta in cinematografe la inceputul lui 2009 cu filmul The Rebound, iar Hugh Jackman iese la rampa cu drama romantica Australia.

Urmareste trailerul musical-ului Chicago, cu Catherine Zeta-Jones.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea