Showbiz

#cate blanchett #nottingham #russell crowe #film #ridley scott

Cate Blanchett - iubita lui Russell Crowe in "Nottingham"

Actrita australiana Cate Blanchett este foarte aproape de a o inlocui pe Sienna Miller in filmul lui Ridley Scott, Nottingham , scrie FemaleFirst.

Vedeta din The Curious Case of Benjamin Button va interpreta rolul printesei Marian in filmul lui Scott. Mark Strong , unul dintre actorii din distributia filmului a spus recent intr-un interviu: “Cred ca Cate Blanchett va juca rolul lui Marian. Este o actrita minunata si cu siguranta filmul ar devein un clasic, daca ea ar juca in el.”

Nottingham, o noua abordare a clasicei povesti a lui Robin Hood, este inca in etapa de pre-productie, desi filmarile ar fi trebuit sa inceapa de ceva vreme. In ianuarie, Sienna Miller, cea care ar fi trebuit sa intre in pielea lui Maid Marian , a parasit productia.

Desi, producatorii nu au dat o declaratie oficiala in acest sens, presa a speculat atunici ca Miller a avut un conflict cu protagonistul filmului, Russell Crowe, care ar fi considerat-o prea slaba si prea tanara pentru rol.

Crowe joaca dublu rol in Nottingham: Robin Hood si seriful din Nottingham, iar povestea se concentreaza pe triunghiul amoros dintre personajele interpretate de Russell si Maid Marian. Se pare ca filmarile urmeaza sa inceapa in martie.

Urmareste trailerul filmului The Curious Case of Benjamin Button cu Cate Blanchett.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea