Showbiz

#pop #alte-genuri #dance #catalin josan #repetitii #eurovision #rol #asasin platin #eduard carcota #melodie #stop

Catalin Josan, in rol de asasin

Catalin Josan pregateste un show spectaculos pentru cea de-a 2-a semifinala Eurovision ce va avea loc pe pe 29 ianuarie .

Mesajul piesei "Stop", cu care artistul participa la Eurovision" este unul puternic, menit sa ii testeze tanarului interpret nu doar vocea, ci si talentul actoricesc. Catalin va juca rolul unui asasin platit,  mereu aproape de moarte . Constient ca oricand poate fi si el o victima, asasinul se lupta in permanenta cu fricile sale si traieste de fiecare data usurarea faptului ca a pacalit din nou moartea.

Catalin deja repeta alaturi de Laura, Jo si Raluca (vocile feminine pe care le auziti pe piesa “Stop”), coregrafa Doina Botis, cele doua dansatoare, Alina si Alexandra, compozitorul Eduard Carcota si echipa Universal Music Romania.

Mai detalii despre Catalin Josan si participarea sa la Eurovision gasiti in interviul acordat pentru Muzica.acasa.ro in urma cu cateva zile.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea