Showbiz

#droguri #plina #casa jolie-pitt

Casa Jolie-Pitt este plina de droguri

Angelina Jolie si Brad Pitt se despart, nu se despart, isi impart averea sau nu, s-au despartit deja, dar totusi sunt vazuti in oras impreuna, ba mai mult, ca sa inchida gura tabloidelor, isi vor face aparitia impreuna la gala Premiilor Oscar de pe 7 martie.

Zeci de barfe despre inunda zilnic Internetul si probabil 90% dintre ele sunt cat se poate de departe de adevar. Dar, spun unii, nu iese niciodata foc fara fum. Si cum cei doi nu au deocamdata niciun film de promovat (Salt-ul Angelinei mai are pana la lansare, iar Brad nu va iesi deocamdata cu o alta productie), circul mediatic creat in jurul lor eclipseaza pana si Avatarul.

Ultimul zvon legat de despartirea iminenta, cum anunta web-ul, a cuplului Jolie-Pitt vine de pe site-ul barfitorului oficial al Hollywood-ului si biograf auto-proclamat al celebritatilor, Ian Halperin. Pe site-ul sau, ianundercover.com, Halperin, autor al recent aparutei carti Brangelina : The Untold Story of Brad Pitt and Angelina Jolie, afirma ca un angajat al cuplului a contactat Protectia copilului, pe motiv ca resedinta in care Angelina Jolie si Brad Pitt isi cresc cei sase copii este “plina de droguri”.

Un angajat, care din motive evidente a dorit sa ramana anonim, i-a spus lui Halperin ca in urma cu doua saptamani a sunat la serviciile de protectie a copilului pentru ca in casa Jolie-Pitt erau droguri peste tot. “Casa e ca un cartel al drogurilor. Nu e un loc in care sa cresti sase copii”, i-ar fi spus angajatul misterios lui Halperin. In mod normal, un asemenea apel catre autoritati lanseaza implicit o investigatie care, in cazul a doua vedete, este imposibil sa ramana ascunsa. Pana acum cei de la protectia copilului nu au dat nicio declaratie oficiala.

In plus, Halperin mai noteaza ca mama lui Brad ar fi venit la Los Angeles pentru a incerca sa-l convinga pe fiul sau sa renunte la alcool si marijuana . Despre obiceiul lui Pitt de a consuma droguri, chiar daca usoare, Halperin a scris in biografia cuplului, iar regizorul Quentin Tarantino a confirmat in timpul unui interviu pentru promovarea filmului Inglourious Basterds ca a fumat marijuana impreuna cu Brad la filmari.

Insa de la un joint pana la o “casa plina de droguri” este o diferenta; nu si in opinia presei de scandal care va continua sa umple episoadele noii telenovele hollywoodiene. To be continued...

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea