Showbiz

#film #woody allen #carla bruni sarkozy

Carla Bruni-Sarkozy i-a spus "da" lui Woody Allen

Sotia presedintelui Frantei, Carla Bruni -Sarkozy, a acceptat sa joace in urmatorul film semnat Woody Allen , anunta allocine.fr.

Fosta top-model si actuala cantareata, Carla Bruni-Sarkozy, s-a aratat foarte incantata de propunerea regizorului american. In timpul unei vizite la Paris la inceputul acestui an, Allen i-a propus Carlei sa joace in urmatorul sau film.

“Nu sunt actrita. Probabil ca nu voi juca bine, dar nu pot rata o astfel de oportunitate”, a declarat sotia presedintelui francez pentru Canal Plus. “Cand voi fi bunica, vreau sa pot povesti nepotilor ca am facut un film cu Woody Allen ”, a mai spus cantareata in varsta de 41 de ani.

Woody Allen a marturisit ca Bruni a fost indiscutabil prima sa alegere atunci cand si-a imaginat personajul principal al urmatorului sau proiect. “Sunt convins ca va fi minunata. Are carisma si poate canta, deci se descurca bine cu publicul”, a mentionat Allen.

Regizor prolific, Allen si-a lansat anul acesta comedia Whatever Works, iar in prezent lucreaza la pelicula You Will Meet a Tall Dark Stranger, care va avea premierain 2010.

Urmareste trailerul filmului Whatever Works, in regia lui Woody Allen:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea